Bowling

Beste gasten,

Vanaf vrijdag 20 november zijn wij weer geopend. Onze bar en restaurant blijven wel gesloten. We mogen geen eten en drinken serveren. Eigen consumpties zijn ook niet toegestaan.

Voor bowlen geldt een maximum van vier personen per baan en is er een maximum van 30 gasten totaal.

Mochten er vragen zijn zijn wij per mail bereikbaar; .

Bowling

Om uw beleving nog leuker te maken hebben Dollie’s 10 walnootkleurige banen strike animatie. Góóit u een strike, dan zal iedereen dat weten!

Daarnaast beschikken we over de modernste LED lichtshow met lasers en rookmachines. Zie hieronder op welke tijden de show draait!

  • Woensdag 14:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 19:00 - 22:00 uur
  • Zaterdag 13:00 - 17:00 uur
  • Zondag 18:00 - 22:00 uur

Online een baan reserveren gaat heel eenvoudig! Klik hieronder bij de dag naar uw keuze op reserveren en bekijk de beschikbaarheid voor uw gewenste datum.

Prijzen Bowling

per uur per baan
Woensdag & Donderdag€ 22,50
Vrijdag & Zaterdag tot 18.00u€ 25,00
Vrijdag & Zaterdag na 18.00u€ 29,50
Zondag€ 27,50
Feestdagen€ 32,50

Bowlen in clubverband

Lijkt het u gezellig om wekelijks met vrienden of collega's in een ontspannen atmosfeer een balletje te gooien? Denk dan eens aan een bowlingcompetitie.

Vanaf september 2020 wil Dollie's starten met een wekelijkse competitie, maar tot die tijd zal er bij voldoende belangstelling al een league worden gestart. U speelt dan wekelijks tegen een gereduceerd tarief 3 games. Er wordt gewerkt met een handicapformule zodat de league geschikt is voor zowel beginnende als ervaren bowlers. Interesse? Vraag meer info via .

Reserveren

Per 1 juli is het ook weer mogelijk om online uw baan te reserveren. Houdt er echter rekening mee dat er een maximum van 4 personen per bowlingbaan is, hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Graag in het opmerkingenveld noteren met hoeveel personen u bent.

© 2021 Dollie's Bowling & Gamingcenter Uden. All Rights Reserved.